DAG 1: Oslo – Valdres
Start den fantastiske reisen din ved å kjøre nordover langs innsjøen Krøderen til Hønefoss og videre gjennom den tradisjonelle Valdres-dalen. Middag og overnatting på det herlige Herangtunet Boutiqe Hotel.

DAG 2: Valdres – Geiranger
Du fortsetter til Beitostølen og kjører gjennom en del av nasjonalparken Jotunheimen, Valdresflya. Nyt utsikten på vei til Lom, hvor vi anbefaler et besøk på det berømte bakeriet. Fortsett til Geiranger og nyt utsikten over den vakreste fjorden i verden, Geirangerfjorden. Middag og overnatting på Hotel Union.

DAG 3: Geiranger – Loen
Fra Geiranger vil du nyte en fantastisk fjordcruise på Geirangerfjorden (ikke inkludert). Du vil se de berømte fossefallene og også få vite mer om hvordan livet var på de forlatte gårdene langs fjordens bredder, som Skageflå, Knivsflå og Blomberg. Fortsett til Loen. Middag og overnatting på Hotel Alexandra.

DAG 4: Loen
Loen kalles gjerne for den lille bygda med de store opplevelsene. Her kan du være aktiv, slappe av, eller gjøre begge deler. Ta Loen Skylift til topps på Hoven, og legg ut på tur innover fjellet. Middag og overnatting på Hotel Alexandra.

DAG 5: Loen – Balestrand
Du fortsetter reisen gjennom det fantastiske fjordlandskapet og kjører via Ørsta og Stryn til Førde og deretter over de fantastiske Gaularfjell-fjellene til Balestrand. Middag og overnatting på det historiske Kviknes Hotel.

DAG 6: Balestrand
I dag kan du tilbringe dagen i den nydelige bygda Balestrand. Bygda har lang kunstnerisk historie, her finner du bland annet den engelske kirka St. Olavs Kirke, norsk reiselivsmuseum og et akvarium. Er du av den mer aktive typen, kan du dra ut på RIB safari, sykle langs fjorden, eller padle på fjorden, eller ta en vandring mellom gallerier og besøke den lokale Ciderprodusenten. Middag og overnatting på det historiske Kviknes Hotel.

DAG 7: Balestrand – Hjemreise
Etter frokosten starter hjemreisen, eller du du kan forlenge turen, med ytterlige reisemål på Vestlandet.

Inkludert:

 6 overnattinger på gode hoteller
 6 x Frokost
 6 middager (3-retters meny eller buffé)

Pris fra

8990,- per person i dobbelt rom med halvpensjon